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Jane, you should add the following as an Addendum: -

Elsevier grant the author and the employer, the School of Informatics of
the University of Edinburgh, the right to use the material in their
business as they see fit.

Authorised by the above statement, but for the avoidance of doubt, as
required under "rights of authors" point 2, Elsevier hereby grant
permission for the author's employer to include the article on its web
based document service and provide it via its Report series. Both are
provided as services of the School.

Jane, this wording was agreed some time ago. Put "See addendum for
specially assigned rights" after Clause 3.

Ken
Jane Rankin wrote:

Ken

Craig Robertson (RA) has brought to my attention a change in the

Elsevier Copyright form and I'd be grateful for your advice regarding is
acceptability

The change is in the "Rights of Authors" section. It states :
"Authors retain the following rightS ...ceeeeceess

The right to post the final published version of the article on a secure
network (not accessible to the public) within the author's institution.
Posting the final published version of an article on a public file
servicer such as on the WWW can only be done with Elsevier's priior
written permission."

This is apparently an amendment that has just been made.

Both Craig and Bob Fisher have recently submitted articles and they have
been asked to sign and return the form by return. If it would help I
could fax the whole document over to you

Many thanks

Jane

Jane Rankin
Service Manager
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